Ngadu Bako Jeung Kang Cepot

Lur, hayu ah urang ngadu bako, di dieu jeung kuring bari ngopi, manco nepi ka panon belel sugan mah!!!

Munggaran

 

Ayeuna jam opat sore tanggal 11 November 2009, kuring ngajaran nulis dina ieu site, nulis naon nya ku bararingung !!!!