Dawala Diajar Jadi Ustad

Assalamualaikum Wr.Wb

"Sampurasun !, "Nepangkeun abdi Ustad Dawala" ceuk batur mah, ngan Kuring mah teu ngaku-ngaku da karek diajar, ieu oge dititah ku kolot, cenah mah ngarah hirup rada bageur"!.